Hedef 2030

 tmdh_logo.png

world.jpg

 

 2030 DÜNYASI HEDEFLERİMİZ

 

2030 Hedeflerimizin en başında Türk Aşçılık Camiasına gönül veren herkesi birleştirmiş ve bir araya getirebilmiş olarak, Türk Mutfağı adına Dünya'da büyük ses getirtecek planları, projeleri ve etkinlikleri oluşturarak hayata geçirmek vardır. Birleşmiş ve el ele vermiş büyük bir camia olarak tüm gücün bir yerde toplandığı bir camia olarak: Mutfak kültürümüze büyük prestij ve güç katmak en temel hedefimizdir. İşte bu yüzden bu hedeflerimizi başarabilmenin en önemli ve tartışmasız en gerekli adımı bütün kuvvetleri, yetenekleri bir yerde toplamaktır.

Bütün Aşçılık ile ilgili sivil toplum kurumlarının bütçelerini şeffaf bir şekilde herkesle paylaşarak gerçek anlamda Türk Mutfağı için harcanmasını sağlamaktır. Tüm bu bütçeleri hesaplayarak, birleştirerek büyük hedefler ve sadece gerekli zamanlarda gerekli yerlerde harcamak için çalışır hale getirilmesi en önemli elzemdir. Herkesin bir etkinlik yapması yerine tüm etkinliklerin devasa çapta bir arada yapılması başta Türk Mutfağına hem yurt içinde hem de yurt dışında büyük katkı ve prestij kazandıracaktır.

Ben demeden biz demesini öğrenmek ve Türk Mutfağı için biz anlayışını öne çıkartmamız şarttır.

Herkesin bir arada, bir çatı altında olarak tek yürek olacağı bir konum bizlere Türk Mutfağı olarak çok büyük getiriler sağlayacaktır. En başta şaibe ve şike şüphesi duymadan gerçekten hak edilmiş başarıların gerçek hak sahiplerine verilebileceğini, her şeyin şeffaf olarak görüleceği, objektif olarak tartışılacağı bir ortam oluşturacaktır. Gerçek bir rekabet ortamında gerçekten mesleksel anlamda da büyük yetenekler ortaya çıkacak ve Türk Mutfağını en güzel yerlerde en iyi şekilde temsil edebilecek nitelikli gençlerimiz, vizyon ve misyon sahibi nesiller olacaktır.

Her şeyden önce prestij kaybına yol açan uluslararası organizasyonlara tek bir milli takım gönderilebilecektir. Sadece en yetenekli, seçkin ve donanımlı olanların seçildiği bir milli takım bizi daha da güçlü bir şekilde temsil edecek ve dünya çapında büyük başarılar getirecektir. En önemlisi bu bizlere çok büyük bir prestij sağlayacaktır.

                                                                 

                                                                                                                                                   ayyıldız.JPG

                                                                                                                                          ayyıldız.JPG       ayyıldız.JPG          

 

                                                            AYYILDIZ REHBERİ DÜNYA                                                                                                               

2030 PROJELERİMİZ, İDEALLERİMİZ, HEDEFLERİMİZ ÇOK BÜYÜKTÜR.  ÇÜNKÜ BİZ BÜYÜK DÜŞÜNMEKTEYİZ.  BUNLARIN BAŞLICALARINI TÜM DÜNYA İLE PAYLAŞMAKTAN ONUR VE GURUR DUYUYORUZ.

BİZ GEREKİRSE TÜRK MUTFAĞI İÇİN KENDİ LASTİK MARKAMIZI OLUŞTURACAĞIZ. BUNUN İÇİNDE GEREKLİ GİRİŞİMLERİ VE ALT YAPILARINI OLUŞTURMA ÇALIŞMALARIMIZI BAŞLATTIK.

GEREKİRSE VAR OLAN LASTİK MARKAMIZLA DÜNYA ÇAPINDA BAŞTA TÜM TÜRK RESTORANLARINA BİR STANDART GETİRTECEĞİZ VE HAK EDENLERİ YILDIZLANDIRACAĞIZ. BİZ BU PROJEMİZİ İLLA BİR LASTİK MARKASI İLE DE YAPMAK ZORUNDA DEĞİLİZ. BU KONUDA HER TÜRLÜ GİRİŞİMDE BULUNACAĞIZ. BUNU KENDİ BAŞIMIZA BİLE BAŞARACAĞIZ, VE BU 20 YILLIK PROJEYİ TAMAMLAYARAK TÜRK MUTFAĞINA KAZANDIRACAĞIZ.

BU KONUDA İLK ADIMI İSE AMERİKA’DAKİ RESTORANLAR ARASINDA ATMAK İÇİN GEREKLİ ÇALIŞMALARA VE GİRİŞİMLERE KURUM OLARAK BAŞLAMIŞ BULUNMAKTAYIZ. BU KONUDA AYYILDIZ REHBERİNİ İLK OLARAK 2020'DE WASHİNGTON D.C.'DE, DAHA SONRA TÜM AMERİKA'DA VE ARDINDAN DA TÜM DÜNYA'DA ALT YAPILARINI OLUŞTURARAK YAYINLAYACAĞIZ. TABİ Kİ BU ÇALIŞMALARIMIZI ZAMAN İÇERİSİNDE OLUŞTURACAĞIZ.

AYYILDIZIN A'SI AYDIN YILMAZ USTAMIZI, Z'Sİ İSE ZEKİ GÜLYİYEN USTAMIZI TEMSİL ETMEKTEDİR. YANİ A'DAN Z'YE TÜRKİYE'NİN TÜRK MUTFAĞI ALANINDA EN DEĞERLİ USTALARI VE RESTORANLARINI BU REHBERDE ÇOK YÜKSEK STANDARTLARI OLACAK ŞEKİLDE TOPLAMAYI HEDEFLİYORUZ.

KENDİ YÜKSEK STANDARTLARIMIZI GELENEKSEL ÇİZGİMİZLEDE BİRLEŞTİREREK DÜNYA'NIN GIPTA İLE İZLEYECEĞİ BİR KONUMA TÜRK MUTFAĞINI YERLEŞTİRECEĞİZ.

BUNU SADECE TÜRK RESTORANLARI ALANINDA DA BIRAKMADAN TÜM RESTORANLAR ARASINDA DA PRESTİJLİ BİR KONUMA GETİRMENİN YOLLARINI DURMADAN ARAYACAĞIZ VE KESİNLİKLE BULACAĞIZ. 

 

TÜRK MUTFAĞI DİRİLİŞ HAREKETİ

tmdh_logo.png

 

 

 

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo