< < ADÜ REKTÖRÜNE SORULMASI GEREKİR - Türk Mutfağı Hareketi

ADÜ REKTÖRÜNE SORULMASI GEREKİR

Tolgahan Gülyiyen sosyal medyadaki paylaşımlarına devam ediyor. Gelen beğeni ve tebrik mesajlarının yanı sıra, sosyal medyada bir tepkiyle karışık olarak ilgili yorumlara ve sorulara makul cevaplar vererek açıklama yapan liderimize bir kullanıcı kitap yaz dedi.

Kitap yaz isteyen okusun! Niye paylaşıyorsun?

Liderimiz, Kitap yaz niye sosyal medyada paylaşıyorsun diye tepki gösteren kullanıcıya yanıt verdi. “Ben size kötü bir şey demedim, demiyorum. Bahsettiğiniz o yazılmış kitabın sayfalarını ücretsiz ve asla karşılık beklemeden paylaşıyorum. İsteyen okur isteyen okumaz. Kitap yazıp sizden ücret talep etmiyorum.  Size göre suçum ve günahım bu. Öyleyse ALLAH razı olsun.” Diyen Tolgahan Gülyiyen bu cevaba yanıt olarak “Doktora git” diye tepki aldı.

 

Doktora Git…! Tepkisi

Bu yanıta TMDH Lideri şöyle cevap verdi. “Doktorlardan sonra biz aşçılar geliriz. O yüzden ilk doktora gittim. Çok kitap okuyorsun. Herkes seni anlayamaz dedi.  Bende doktora keşke onlarda okuyabilseler ve düşünebilselerdi diye yanıt verdim.”

Bu cevabın ardından yorumu yazan sosyal medya kullanıcısı kendi yorumlarını sosyal medyadan sildi. Tolgahan Gülyiyen yazılı bir açıklama yaptı ve fikirlerini beyan etti.

ADÜ rektörü bir deliye mi birincilik verdi ?

“Bizlere “DELİ” muamelesi yapmak isteyenlere sesleniyorum; varsa mantıklarıyla düşünmeleri için söylüyorum. 2009 yılında Rahmetli babam savunduğu tüm değerleri uğruna, Türk mutfağı ve davası için çalışırken görevi başında şehit düştükten sonra: Ben Aydın Adnan Menderes Üniversitesinde Didim Meslek Yüksekokulunda sınavlara girdim. O en zor anımda o sınavlarımı başarıyla vermek zorundaydım ve hepsini de en acılı zamanımda çok çalışarak verdim.  Babam rahmetli o anı Dünya gözüyle göremese de, bu durum bende hep bir buruk üzüntü olarak kalmış olsa da, neticesinde ben hak ettiğim ADÜ Didim Meslek yüksekokulu genel birinciliğini o kadar insanın arasından kazandım. Ben madem sizin bakış açınıza göre deliyim. Niye ADÜ rektörü bir deliye birincilik vermiştir? Ben deliydim de, o gün hocalarımdan olan, bu gün ise Didim MYO’nun müdür vekili olan Evrim Kamacı bey ve diğer hocalarımız niye yanımda durarak beni tebrik ettiler. Ben madem deliydim, beni üniversitem niye Yunanistana çalışmalarda bulunmam için yollamıştı. Hadi ben deliyim sizler çok akıllısınız insan bunu ve daha nicelerini görmez ve düşünmez mi? “

Ben balığın ağaca tırmanamayacağının farkında olduğum gibi, kartaldan da yüzmesini asla beklemiyorum.

“O zaman mantık sorgulamaz mı? Düşünmeden söz eden mi delidir, bilgi sahibi olmadan fikir edinen mi?  Ben bana deli denmesine takılıp kızmıyorum. Ben balığın ağaca tırmanamayacağının farkında olduğum gibi, kartaldan da yüzmesini asla beklemiyorum. Tabi ki bizim atalarımızın da lakabı çılgındır. Çünkü biz hep çılgın projelerin sahibi olduk. Hep hayal ettik ve başardık. Tek başına kendi alanlarında doğru bildikleri davaları için herkese meydan okurcasına, onurluca mücadele etmiş atalarım gibi ortaya çıkmak herkesin zaten harcı olamaz. Bu manada yedi düvele meydan okuyan atalarım gibi, bende kendi alanımda onlar gibi olmuş olmaktan bir Amerikalı Türk olarak sadece gurur duyarım. İnandığım yolda, babamdan aldığım bayrakla, sancak ile tüm engellere, tehditlere rağmen yürüdüm ve yürüyorum. Ben bunu yaparken şahsıma karşı zaman zaman maruz kaldığım gibi hiç kimseyi asla aşağılayarak veya hakaret ederek yapmadım, yapmıyorum.  O yüzden tüm bunlara açıklık getirmek istedim.”

 

TÜRK MUTFAĞI DİRİLİŞ HAREKETİ

tmdh_logA.png

 

 

 

 

 

 

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo