SAYIN EMİNE ERDOĞAN’A İLETİLMESİ İÇİN KALEME ALDIĞI MEKTUBU PAYLAŞTI

SAYIN EMİNE ERDOĞAN’A İLETİLMESİ İÇİN KALEME ALDIĞI MEKTUBU PAYLAŞTI

SAYIN EMİNE ERDOĞAN’A İLETİLMESİ İÇİN KALEME ALDIĞI MEKTUBU PAYLAŞTI

Kurucu Başkanımız Sayın Tolgahan Gülyiyen, Hanımefendi Sayın Emine Erdoğan’a iletilmesi için Gourmand Dünya Yemek Kitabı ödülleri ile ilgili kaleme almış olduğu bir açık mektubu sosyal medya hesabından paylaştı.

Sayın Emine Erdoğan’ı paylaşıma etiketleyen Sayın Tolgahan Gülyiyen, yapmış olduğu Twitter paylaşımında şu ifadeleri kullandı.

“Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi, bilimsellikten çok uzakta olan Gourmand World CookBook ödüllerine itibar ettiğinizi üzüntüyle öğrendim. İletilmesi için size hitaben kaleme almış olduğum bir açık mektup ekte mevcuttur. Bu ödüllerin bilimselliği ve meşruiyeti konusunda daha önceden yapmış olduğum bazı çalışmalar vardır. Bu mektupta ilgili konuları açıklamaya gayret ettim. Ümit ediyorum ki size iletimi sağlanır. Yine ümit ediyorum ki mektupta yer vermiş olduklarımla birlikte mektubun son bölümünde bulunan ek bağlantılardaki detaylı bilgileri ayrıntılı şekilde okuyup inceledikten sonra; Gourmand Dünya Yemek Kitabı Ödüllerinin neden bilimsellikten ve meşruiyetten çok uzak olduğunu anlamış olarak Türk Mutfağı yemek kitabı için bilimselliği bulunmayan bir ödüle itibar göstermezsiniz. Türk Mutfağı kitabının değerini her anlamda düşünerek bilimsel zemine oturtulmuş meşruiyetten çok uzakta olan bir ödülü kabul etmek yerine reddedeceğinizi de ümit etmekteyim. Saygılarımla…”

Açık mektubun son bölümünde ismiyle birlikte kullanabileceği unvanlarına Sayın Tolgahan Gülyiyen’in yer vermemeyi tercih ettiği de gözlemlendi.

Sayın Tolgahan Gülyiyen’in Hanımefendi Sayın Emine Erdoğan’a iletilmesi için kaleme aldığı açık mektubu PDF olarak indirmek için: Lütfen Buraya Tıklayınız

Mektubu sitemiz üzerinden okumak için: Lütfen Buraya Tıklayınız

Açık Mektup Nedir: Herhangi bir düşünceyi, görüşü açıklamak, bir tezi savunmak için bir devlet yetkilisine ya da halka hitaben, bir kişi ya da kurum tarafından yazılan, gazete, dergi aracılığı ile yayımlanan mektuplardır. Açık mektuplarda sadece yazanı değil, geniş kitleleri ilgilendiren önemli konular ele alınır. Açık mektubun türü; makale, fıkra, inceleme yazılarından birine uygun olabilir. Açık mektup örneklerine zaman zaman gazete ve sanat dergilerinde rastlanmaktadır.

 

TÜRK MUTFAĞI DİRİLİŞ HAREKETİ

tmdh_logA.png

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo