“KUYUDAKİ TAŞI 40 AKADEMİSYEN ÇIKARTAMIYOR” DEDİ - Türk Mutfağı Hareketi

“KUYUDAKİ TAŞI 40 AKADEMİSYEN ÇIKARTAMIYOR” DEDİ

“KUYUDAKİ TAŞI 40 AKADEMİSYEN ÇIKARTAMIYOR” DEDİ

“KUYUDAKİ TAŞI 40 AKADEMİSYEN ÇIKARTAMIYOR” DEDİ

Kurucu Başkanımız Sayın Tolgahan Gülyiyen, mesleğimizle ilgili bölümleri, programları bulunan üniversitelere ve buralarda görev alan akademisyenlere seslendi.

Gourmand CookBook ödüllerinin bilimsel olarak zırva olduğunu kuvvetli bilimsel argümanlara dayalı olarak açıklamış olan Sayın Tolgahan Gülyiyen, bu ödülleri kitapların Nobelli veya Oskarı olarak niteleyebilen ve bunlara da itibar etmekte olan üniversiteler ile buralarda görevli olarak akademik kimlik taşıyanlar için “Delinin biri kuyuya taş atıyor, 40 akademisyen o taşı oradan çıkartamıyor.” dedi.

Sayın Gülyiyen, bilim insanlarına ve üniversitelere çağırıda bulunarak “Bu itibar ettiklerinizin ve üniversitelerinizle birlikte sizlerin haber olarak kurumsal internet sitelerinizde yayınladıklarınızın hiçbir bilimsel dayanağı yoktur. Bu itibar ettiğiniz Gourmand Cookbook ödüllerinin sözde yetkililerinin kurumsal internet sitelerinde çalışan bir e-posta adresleri bile yoktur. Bunlar çalışmalarımızı sosyal medyadan aldıktan sonra derin bir sessizlik içindedirler. Teyit edemediğiniz bir yapıya bilimsel olarak nasıl itibar edebildiniz…Üniversitelerinizin ve akademisyen kimliği verdiklerinizin bunlara itibar etmesine nasıl müsaade edebildiniz…Kendi kendinizin güvenilirliğine ve çalıştığınız üniversitelerin bilimselliğine şerh düşmekte olduğunuzun farkında mısınız...Bunlara itibar etmeden önce bilimsel olarak sorgulama yapmayı denemeliydiniz. Umuyor ve ümit ediyorum ki bundan sonra itibar edeceklerinize bilimsel olarak sorgulama yapmayı deneyerek itibar edersiniz.” Dedi.

İlgili konuyu izlemek için: Lütfen Buraya Tıklayınız

Gourmand CookBook Ödülleri Zırvası Nedir konusunun tamamını izlemek için: Lütfen Buraya Tıklayınız

Sayın Tolgahan Gülyiyen'in Gourmand CookBook Ödülleri Zırvası Nedir, Hiç Düşündünüz Mü yazısı için: Lütfen Buraya Tıklayınız

TÜRK MUTFAĞI DİRİLİŞ HAREKETİ

tmdh_logA.png

ARŞİV HABER-1

ARŞİV HABER-2

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo