NE YANİ! TÜRK MUTFAĞININ LİYAKAT NİŞANINI ONLARA MI VERSEYDİK! DEDİ - Türk Mutfağı Hareketi

NE YANİ! TÜRK MUTFAĞININ LİYAKAT NİŞANINI ONLARA MI VERSEYDİK! DEDİ

Kurucu Genel Başkanımız Sayın Tolgahan Gülyiyen’in 10 Ocak 2022 tarihinde kaleme aldığı ancak kendisinin 7-15 Ocak Türk mutfağının Efsane ve Duayen Şeflerini Anma Haftası içinde yayımlanmasını istemediği “Türk Mutfağının Liyakat Nişanını Onlara Mı Verseydik!” konu başlığı ile değerlendirebileceğimiz bir yazısını sizlerle paylaşıyoruz.

NE YANİ! TÜRK MUTFAĞININ LİYAKAT NİŞANINI ONLARA MI VERSEYDİK!

NE YANİ! TÜRK MUTFAĞININ LİYAKAT NİŞANINI ÇIKARLARI İÇİN HER KILIĞA GİREBİLEN GÖSTERİŞ MERAKLISI LİYAKATSİZLERE MI VERECEKTİK!

7-15 Ocak Türk Mutfağının Efsane Şeflerini andığımız tarihler içerisinde bu yazıyı yayımlamanın doğru ve uygun olmayacağını düşündüğüm için; 10 Ocak 2022 tarihinde kaleme aldığım bu yazının anma haftasından sonra yayımlanmasını arkadaşlarımdan rica ettim. İsterdik ki birçoğu ifade etmek istediklerini kapalı kapılar ardında değil de herkese açık şekilde yazı yazdıkları yerlerde ifade edebilmiş olsaydı. Ama genelde piyasa dedikleri bu aşçılık camiasında olan birçoğunun tarzı ne yazık ki gücü yeten yetene olanların tarzları gibidir. Bu hakikat ise hiç değişmez ve yaşadığım tecrübelerle sabittir. Şu hâlde böyle bir yazıyı kaleme almanın gerekliliği hem aşağıdaki nedenlerden ötürü hem de tahmin edebileceğiniz diğer bazı nedenlerden ötürü ortaya çıkmıştır.  YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ

TÜRK MUTFAĞI DİRİLİŞ HAREKETİ

tmdh_logA.png

 

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo