ZEKİ GÜLYİYEN VAKFI'NDAN BURS VE KİTAP SETİ ALMAK İSTEYEN ADAYLAR - Türk Mutfağı Hareketi

ZEKİ GÜLYİYEN VAKFI'NDAN BURS VE KİTAP SETİ ALMAK İSTEYEN ADAYLAR

7-15 Ocak Türk mutfağının efsane şeflerini anma haftası vesilesiyle Zeki Gülyiyen Vakfı tarafından uygun görülen öğrencilere nakdi bursun yanı sıra kişisel bir kütüphane kurabilmelerini temin edecek şekilde yüzlerce kitap yardımında bulunulacaktır.

Adaylar için öğrenci olmaları dışında yaş sınırlaması veya mutfak sanatları alanında eğitim görmeleri gibi şartlar bulunmamaktadır.

Kitap seti yerine üniversiteye hazırlık kitaplarına, test kitaplarına veya ders kitaplarına gereksinim duyan başarılı öğrencilerin eğer varsa bu konudaki istek ya da taleplerini tarafımıza bildirmeleri tavsiye olunur.

Kitap yardımından faydalanmak isteyenlerin yapması gerekenler;

1-ZG Foundation ön başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmak, (Ön başvuru formunu en alt kısımdaki ek dosyalar bölümünden indirebilirsiniz)

2- Doldurulan formun elektronik halini Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta adresine göndermek.

Kitap seti başvurusu aynı zamanda nakdi burs için ön başvuru niteliğindedir. Nakdi burs hakkı kazanmak için ön başvurularını güçlendirmek isteyen adaylardan istenenler şunlardır;

1-ZG Foundation ön başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmak,

2- Adayın biyometrik vesikalık fotoğrafı (Dijital Ortama Uygun),

3-Adayın okuduğu üniversite veya okuldan alınmış onaylı not dökümü (Transkript) belgesi,

4-Aday tarafından yazılmış olacak olan niyet mektubu (T.C. Kimlik No. / Ad-Soyad ve İmza niyet mektubunun sonunda yer almalıdır.)

5- Öğrenim gördüğü kurumda çalışan ve eğitiminden sorumlu olan en az 2 görevlinin referans mektubu (Öğretmen-Öğretim görevlisi vb.gibi.)

Sadece kitap seti yardımından faydalanmak isteyen adaylar ZG Foundation ön başvuru formunu eksiksiz olarak doldurduktan sonra tarayıcı ile tarayarak elektronik halini e-posta adresimize iletmelidirler.

Kitap seti yardımına uygun görülen adaylara 1 hafta içinde dönüş sağlanır ve tarafımızdan seçilmiş olan kitap setleri açık adreslerine ücretsiz kargo ile ulaştırılır.

Nakdi burs hakkı kazanmak isteyen adaylar ise yukarıda yer alan ilgili tüm belgelerle birlikte yazacakları niyet mektubunu hazırladıktan sonra elektronik halini e-posta adresimize iletmelidirler.

Adaylar tarafından iletilen bilgilerin teyit edilmesinden sonra nakdi burs almaya uygun olarak hak kazanan başarılı öğrencilere ödeme yapılmak üzere 3 hafta içerisinde dönüş sağlanır.

 

ZEKİ GÜLYİYEN VAKFI 
zg_fondation2021.jpg

ZG FOUNDATİON

 

 

 

 

 

Ek Dosyaları İndir

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo