< < ÇILGIN PROJEMİZ TANITILDI - Türk Mutfağı Hareketi

ÇILGIN PROJEMİZ TANITILDI

Bilgi: Resmî internet sitemizin kamuoyuna açılış tarihi, TMDH'nin ilan tarihi olan 7 Ocak 2020'dir.  Sitemizde bu tarihten önce yapılmış olan açıklamalar sosyal medya üzerinden kamuoyuna açık olarak paylaşılmıştır. Sitemizde yer almakta olan 7 Ocak 2020 öncesi tarihli tüm açılamalar aynı zamanda mevcut tarihleriyle kamuoyuna kapalı olan resmî internet sitemize de yüklenmiştir.

2020 ve 2030 hedeflerimiz kapsamında AyyıldıZ Rehberi tanıtıldı. Washington D.C.'de bir Yunan restoranında yabancılara tanıtılan Ayyıldız Rehberi ilgi çekti. Amerikalı misafirler tarafından da ilgiyle karşılanan Ayyıldız rehberine Washington D.C.'de uzun süredir restorancılık ile uğraşanlar destek verdi. Liderimiz Yunanlı arkadaşları ile projesinin detaylarını ve ileriye yönelik planlarını paylaştı. Tüm dostlarımız ve arkadaşlarımız projede başarı dileklerini sundu.

Liderimiz "AyyıldıZ rehberinin standartları adına yakışır şekilde olacaktır, olmalıdır" dedi. Ve şöyle devam etti. "Amerika'da sektör, Dünya'nın diğer alanlarına göre çok daha farklı. Bizler AyyıldıZ Rehberimize Akdeniz mutfağı restoranlarınıda katacağız. Ancak buradaki Türk restoranlarımızdan ve şeflerimizden de bazı konularda gayret bekliyor olacağız. Çünkü Türk mutfağını gerçek anlamda bir yerlere taşımak istiyorsak tüm Dünya'da belli bir standart tuturmamız şarttır. Bu standartları teşvik etmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Belki ilk etapda yıldızlar olmayacak ama tavsiye ettiklerimiz arasında olanlar eminim olacaktır. Gelecekte ise bu projemizin şuan bulunduğu noktadan çok daha gelişmiş bir noktada olacağına kesinlikle eminim. "

 Liderimizin, 10 yıl önce düşünerek hayal ettiği gibi ilk hedef olarak Washington D.C. bölgesinde çalışmalar yapılacak. Ardından Amerika Birleşik Devletleri genelinde tüm Türk ve Akdeniz Restoranları için belirli standartlara uyanları kategorilendireceğiz. Gerçekten hak edenleri ise Ayyıldızlandırıp rehberimize dahil edeceğiz.

 

TÜRK MUTFAĞI DİRİLİŞ HAREKETİ

tmdh_logA.png

 

 

 

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo