"TÜRKİYE'DE TÜRK MUTFAĞI DİYEMEYEN TANINMIŞ ZAVALLI UZMAN CAHİLLER VAR" DEDİ - Türk Mutfağı Hareketi

"TÜRKİYE'DE TÜRK MUTFAĞI DİYEMEYEN TANINMIŞ ZAVALLI UZMAN CAHİLLER VAR" DEDİ

Sayın Tolgahan Gülyiyen Türk mutfağı demekten imtina eden ve topluma uzman olarak pazarlanan çevrelerle ilgili kaleme almış olduğu bir yazısını paylaştı.

“Edirne sınırından dışarı çıksalar Türkiye’de yaptıkları mesleklerini sürdürerek hiçbir varlık gösteremeyecek olan sözde tanınmış uzmanlar var. Bunlar Türkiye’den dışarı batıya doğru yola çıksa uzman olduklarını söyledikleri işleri gittikleri yerlerde yapamayacak derecede tecrübesizler, bilgisizler ve cahiller. Ama ne yazık ki yurt içinde toplumumuza bilirkişi gibi sunulup pazarlanabiliyorlar.” Diyen Sayın Gülyiyen topluma uzmanmış gibi pazarlananlarla birlikte Türk mutfağı demekten imtina edenlere yönelik olarak paylaştığı yazısında Türk mutfağı için çok önemli hususlara değindi.

Sayın Tolgahan Gülyiyen “Bu önemli hususları bilhassa Türk mutfağı diyemeyen ancak ulusal mutfağımız üzerinden ekmek yiyerek kendilerine yıllardır şahsi menfaatler devşiren tüm çevrelerle birlikte; Türkiye’de mesleğimizle ilgili pazarlama gibi konularda da sözde bilirkişi olarak türemiş olan bütün tanınmış zavallı cahillere lütfen açıkça iletiniz.” Diyerek yazısını sonlandırdı.

Kendisinin yazısını sizlerle paylaşıyoruz.

 

TÜRKİYE'DE TÜRK MUTFAĞI DİYEMEYEN TANINMIŞ ZAVALLI UZMAN CAHİLLER VAR

"Türk Mutfağı bile diyemeyenlerin köklü mutfak kültürümüz hakkında gerçekten bilgileri varmış gibi fikirler belirterek konuşmaları emin olunuz ki cahil cesaretlerinden kaynaklanıyor. Bunlar başka kültürlerin etkisinde kalmış şekilde gerçekten bilgi sahibi olmadıkları mutfağımızı yabancılara nasıl tanıtmak gerektiğinden de bahsedebiliyorlar..."

DEVAMINI OKUMAK İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ

TÜRK MUTFAĞI DİRİLİŞ HAREKETİ

tmdh_logA.png

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo