TÜRK AŞÇILARI OLARAK DOĞAYA DESTEK OLUYORUZ

TÜRK AŞÇILARI OLARAK DOĞAYA EN AZ 16 FİDAN İLE DESTEK OLUYORUZ

Her açıdan şüpheli görülen ve sabotaj ihtimalleri üzerinde durulan 21 farklı İl’de eş zamanlı meydana gelmiş olan orman yangınlarında hayatlarını kaybeden insanlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz.

Felakette en büyük zararı gören doğamızın yeniden ağaçlandırılabilmesi için Tema vakfının bugün 30 Temmuz’da Türkiye saat ile saat 12:00’de başlattığı “Yaşamı yeniden yeşerteceğiz” kampanyasına Türk aşçıları olarak fidan bağışları yapıyoruz.

Farklı kulvarlarda, farklı çevreler-STK'lar için çalışmakta olan tüm dünyadaki aşçılara da ayrıca bir çağrıda bulunuyoruz.

Tema vakfının yangın bölgeleri için başlatmış olduğu “Yaşamı yeniden yeşerteceğiz” kampanyası için kişi başı en az 16 fidan bağışında bulunmanız ve fidan bağışları için tüm insanları ayrıca teşvik etmeniz çağrısında bulunuyoruz. Bu çağrımızı camiamız içindeki tüm çevrelere ve kişilere iletmenizi önemle belirtiriz.

Yaptığımız ve yapacağımız fidan bağışları yaşanan felakette zarar gören insanlara, doğamıza ve doğada yaşayan milyonlarca canlıya zaman içerisinde büyük katkı sağlayacaktır.

 “Yaşamı yeniden yeşerteceğiz” kampanyasına destek olan tüm arkadaşlarımıza ve aşçılarımıza Türk mutfağı adına teşekkür ederiz.

1 FİDAN 10 TL*

TEMA VAKFINA FİDAN BAĞIŞLAMAK İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ

10 TL İLE YAPACAĞINIZ 1 FİDAN BAĞIŞI DOĞAYA DOLAYISI İLE İNSANLARA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAKTIR

1231pp098765689posalşkdjbvsabe213213312.jpg

 

TÜRK MUTFAĞI DİRİLİŞ HAREKETİ

tmdh_logA.png

 

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo