MİNNETTAR OLDUĞUNU İFADE ETTİ - Türk Mutfağı Hareketi

MİNNETTAR OLDUĞUNU İFADE ETTİ

Bilgi: Resmî internet sitemizin kamuoyuna açılış tarihi, TMDH'nin ilan tarihi olan 7 Ocak 2020'dir.  Sitemizde bu tarihten önce yapılmış olan açıklamalar sosyal medya üzerinden kamuoyuna açık olarak paylaşılmıştır. Sitemizde yer almakta olan 7 Ocak 2020 öncesi tarihli tüm açılamalar aynı zamanda mevcut tarihleriyle kamuoyuna kapalı olan resmî internet sitemize de yüklenmiştir.

Liderimiz, Aşçılık Camiasına seslendi ve  bazıları için, onlara minnettar olduğunu ifade etti.

Liderimizin yazılı açıklaması aşağıdaki gibidir.

 "Neden beni böyle çok sevdiğim baba mesleğimden, doğduğum memleketten bile kıskandınız ve Türk mutfağı adına yapmaya çalıştığım şeyleri istemediniz, çekemediniz? Önüme hep engel koymaya çalıştınız çabaladınız ama başaramadınız işte. Neden, niye Türk Mutfağına aşık, en çalışkan, azimli ve başarılı gençlerimizin önüne engeller koyarak Türk Mutfağının geleceğine ipotek koymaya kalkıyorsunuz? Yoksa "Bir Zeki Gülyiyen daha istemiyoruz" dediğiniz için miydi tüm bunlar? Tüm bunlar Zeki Gülyiyen'nin oğlu olduğum için mi idi?

Ama şüphesiz ki ALLAH bana en güzellerini nasip etti.

 Aslında hiç birinize kızmıyorum aksine teşekkür ediyorum çünkü hedeflerime daha fazla yoğunlaşmamı sağladınız. Her zorluk beni daha da hırslandırdı, geliştirdi. Sağ olun var olun size belki de minnettar olmalıyım. Çünkü sizler "Bir Zeki daha istemiyoruz, Biz onu idare ediyorduk" demiştiniz ya hani ! Bakın işte bu gün 10 yıl sonra Herşeye kadir olan ALLAH sizin o zalim emellerinize ulaşmanıza izin vermedi. Görüyorsunuz değil mi? "

 

TÜRK MUTFAĞI DİRİLİŞ HAREKETİ

Untitled_Design_1.jpeg

 

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo