HATAY BELEDİYEMİZE AÇIK MEKTUP GÖNDERİLMİŞTİR - Türk Mutfağı Hareketi

HATAY BELEDİYEMİZE AÇIK MEKTUP GÖNDERİLMİŞTİR

Afyonkarahisar, Antalya, Gaziantep, İzmit belediyelerimize ve onların değerli başkanları ile değerli çalışanlarına gönderilmiş olan konularla ilgili açık davet-öneri-talep mektuplarının bir benzeri bu gün Hatay belediyesinin değerli başkanı Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş beyefendi ile belediyemizin değerli yetkililerine gönderilmiştir.

Yine benzer şekilde Antalya, Gaziantep, İzmit, Afyonkarahisar belediyelerimize gönderilen mektuplara ek oarak gönderilmiş olan akademik çalışmalarımız aynı şekilde Hatay belediyemize de gönderilmiştir.

Açık Mektup Nedir: Her hangi bir düşünceyi, görüşü açıklamak, bir tezi savunmak için bir devlet yetkilisine ya da halka hitaben, bir kişi ya da kurum tarafından yazılan, gazete, dergi aracılığı ile yayımlanan mektuplardır. Açık mektuplarda sadece yazanı değil, geniş kitleleri ilgilendiren önemli konular ele alınır. Açık mektubun türü; makale, fıkra, inceleme yazılarından birine uygun olabilir. Açık mektup örneklerine zaman zaman gazete ve sanat dergilerinde rastlanmaktadır.

Konularla ilgili detaylı ayrıntıları okumak için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ

Saygılarımızla Kamuoyunun Bilgisine Sunarız

TMDH SÖZCÜLÜĞÜ

sözcü.jpeg

Ek Dosyaları İndir

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo