ZEKİ GÜLYİYEN'İN TÜRK MUTFAĞI VE SEKTÖR İÇİN YAPTIKLARININ YANINDA ÇAKIL TAŞI - Türk Mutfağı Hareketi

ZEKİ GÜLYİYEN'İN TÜRK MUTFAĞI VE SEKTÖR İÇİN YAPTIKLARININ YANINDA ÇAKIL TAŞI

Bilgi: Resmî internet sitemizin kamuoyuna açılış tarihi, TMDH'nin ilan tarihi olan 7 Ocak 2020'dir.  Sitemizde bu tarihten önce yapılmış olan açıklamalar sosyal medya üzerinden kamuoyuna açık olarak paylaşılmıştır. Sitemizde yer almakta olan 7 Ocak 2020 öncesi tarihli tüm açılamalar aynı zamanda mevcut tarihleriyle kamuoyuna kapalı olan resmî internet sitemize de yüklenmiştir.

BU HABERDE YAZANLAR NE Kİ ! diye seslendi.

Liderimizden geçmişten bu güne kadar rahmetli rehber şefimiz ile ilgili olan yazılı ve görsel basına yansımış, hürriyette yayınlanmış birçok haberden sadece birine dair açıklama geldi.

Açıklamasında unutturulmak istenen gerçek ve hakikatlere dikkat çeken Tolgahan Gülyiyen, “ hakikatleri hakikat yapan gizlemek ve sansürlemek isteyenlerdir” dedi.

Ve şöyle devam etti: “Bu haberde yazanlar ne ki babamın sektör için ve Mengen için yaptıkları yanında sadece bir çakıl taşı. Daha neler neler var ve hepsini de karşılıksız yapmıştır. Birçoğu Projeyi de, Türk mutfağı için arkadaşları için kendi Cebinden ödemiştir. Başkalarının ihtiyaçlarını kendi ailesinden bile önde tutmuştur buna birçokları şahittir. Aksini iddia edebilecek olan yazsın, söylesin ama söyleyebilecek tek bir kişi bile bulamazsınız! Böyle bir adam için 10 yıl önce söyledikleri sözleri unutanlar, unutturmak isteyenler oğlunun önünü kesmek isteyip onun babasını anmasına, icraatlar yapmasına, yazı yazmasına bile engeller çıkaranlar sansürler koyanlar hatta daha ileri gidip piyasadan silmek tehditlerinde bulunanlar bu gün elbet utanmalılardır. Bunlardan utanmazlarsa kişiliklerine ağır gelen sözlerin sahibi oldukları için utanmalıdırlar. Keza o sözler ve yazılar hala internetlerdedirler. Öyle ki saygı duruşlarına davet etmeye varacak kadar, tüm camia için yapılan o gösteriş dolu demeçleri çok iyi hatırlıyorum. Ve bu gün çekinecek kişi ben değilim. Keza bu sözlerim, bu kişileri ve çevreleri rahatsız ediyor olabilir ama bunlar hakikatlerdir... ve aslında hakikatleri hakikat yapan gizlemekte, sansürlemekte çaba gösterenlerin ta kendileridir.”

TÜRK MUTFAĞI DİRİLİŞ HAREKETİ

tmdh_logo.png

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo