AKSİNİ İSPATLAYAMADIKLARI MÜDDETÇE MÜFTERİDİRLER YALANCIDIRLAR - Türk Mutfağı Hareketi

AKSİNİ İSPATLAYAMADIKLARI MÜDDETÇE MÜFTERİDİRLER YALANCIDIRLAR

TAFED BAŞKANVEKİLİ MUSTAFA EROL'UN YALAN-İDDİALARLA DOLU İFADELERİNİ İFŞA EDİYORUZ

Sosyal medyada Türkiye Aşçılar Federasyonunu temsil ettiğini ve başkanvekili olduğunu söyleyen Mustafa Erol ilgili haber kuruluşunun sosyal medya hesabı üzerinde paylaştığı bir bağlantıda sözcümüze bazı tekliflerde bulunmuştur. Buralardan umduğunu alamayan ilgili kişi konuyu çok başka taraflara saptırmak için farklı konularda yalan ifadelerle yakışıksız girişimlerde bulunmaya ve farklı eylemler içine girmeye teşebbüs etmiştir.

Ayrıca Mustafa Erol kendi ifadesiyle nefret söylemi oluşturduğunu da facebook'un teyit ettiğini söylemiştir. Bu konuda da nefret söylemi yaydığı için facebook tarafından uyarı almıştır.

Kendisinin şahsi numarasıyla görüşme talebine sözcümüz ilgili konuda gerekli prosedürümüzü söylemiştir. Görevli arkadaşlarımızın sorumlu olduğu prosedürümüz gereği kurumsal nitelikteki hiçbir görüşmemiz şahsi iletişim araçlarıyla asla yapılmamaktadır. Bu doğrultuda muhataba ilgili konularda ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Bu çerçevede cevap veren sözcümüz Ramazan Çolak ile asla telefonda görüşmemiş olan TAFED başkanvekili, sözcümüzü sosyal medyada engelledikten sonra ilgili konu altında yalan ve asılsız ifadeler beyan etmiştir. İfftira, yalan içerikli yorumlar yazarak bunun sözcümüz veya kurumumuz tarafından görülmeyerek cevabını alamayacağını düşünme gafletine düşmüştür. Bu şekilde kamuoyunu yanıltma girişimi konuyu takip eden herkes tarafından da malum olmuştur.

Asla telefon görüşmesi gerçekleştirmediği sözcümüzle kendi ifadesiyle "telefonda 1 saat görüştüğü" yalanını da söyleyen Mustafa Erol’a ve TAFED’e çağrıda bulunuyoruz: Eğer yalancı değillerse bu görüşmeyi telefon numarası, arama kayıtları ve görüşme süresi bilgileri gibi hukuki-hakiki deliller paylaşarak kanıtlamaları çağırısını yapıyoruz.

Sahtekârlıktan, yalancılıktan ileriye gitmeyen bu tutumları gerçekleştirmeye teşebbüs eden ilgili kişiyi ve temsil ettiğini söylediği kurumu en sert şekilde kınıyor ve bunları kamuoyunda da ifşa ediyoruz.

TAFED’i temsil ettiğini mesajlarında söyleyen ve söz konusu meselelerde iddia sahibi olan kişinin bu konularda açıklama yapmaları çağrımızı kamuoyu nezdinde önemle belirtmek istiyoruz. Bunlarla ilgili açıklama yapmayarak kamuoyunu yanlış yönlendirmek için yalan beyanlarda bulunan ilgili kişinin ve temsil ettiğini söylediği TAFED başkanının vede dolayısıyla TAFED’in müfteri, yalancı olduklarını tüm samimiyetimizle kesin olarak güçlü şekilde savunuyor ve bunu kamuoyu nezdinde de ilan ediyoruz. İddia sahibi oldukları konularda iddia sahipleri bu iddialarını kanıtlamakla mükelleftirler. Herhangi bir hukuki kanıtı göstererek açıklama yapamayacak olanlar sessiz kaldıkları müddetçe evrensel hukuka göre müfteri ve yalancıdırlar. 

TMDH, İLGİLİ TÜM KONULARDA YASAL HAKLARINI SAKLI TUTMAKTADIR. AVUKATLARIMIZLA DA DEĞERLENDİRİLECEK OLAN KONULARDA, YÖNETİM KONSEYİMİZ KARAR ALIR VE DEĞERLİ LİDERİMİZ ONAY VERİRLER İSE, SÖZ KONUSU YALAN İDDİALARDA BULUNAN ŞAHISLA VEYA TEMSİL ETTİĞİNİ SÖYLEDİĞİ KİŞİ YA DA KURUMLA İLGİLİ OLARAK GEREKLİ HUKUKİ ADIMLARI  ATMAKTA ASLA TEREDDÜT ETMEYECEĞİMİZİ BİLDİRİRİZ. 

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

TMDH GENEL SEKRETERLİK

sözcü.jpeg

ARŞİV BÖLÜMÜMÜZÜN AYRINTILI RAPORU İLGİLİ DUYURUNUN EN ALT KISMINDA YER ALMAKTADIR. BURAYA TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo