İNGİLTERE KRALİÇESİ GÖNDERMESİNE MUSTAFA KEMAL CEVABI - Türk Mutfağı Hareketi

İNGİLTERE KRALİÇESİ GÖNDERMESİNE MUSTAFA KEMAL CEVABI

İNGİLTERE KRALİÇESİ GÖNDERMESİNE MUSTAFA KEMAL ATATÜRK CEVABI

Liderimiz ile yaptığı münazara sonrasında sosyal medya paylaşımlarıyla Sayın Tolgahan Gülyiyen'i diline dolayan ve bazı çevrelerce Türk mutfağının sözde efsanesi olarak gösterilen Sayın Necip Ertürk'ün liderimize yönelik olarak İngiltere kraliçesi göndermesine,  Sayın Tolgahan Gülyiyen, bilge, dahi lider Mustafa Kemal Atatürk göndermesi ile cevap vermiştir.

 

Ekim’in 2. Haftasında Necip Ertürk’ün bazı paylaşımlarımıza yazdığı uygunsuz yorumlar sonrasında sosyal medyaya giren liderimiz bizzat Necip Ertürk ile bir münazara gerçekleştirmişti. Bu münazarada liderimizin sorduğu sorulara cevap vermek bir kenara, bunun yerine kendisi sadece liderimizin soyadı ile aklınca dalga geçmeye çalışmış ve seviyeyi düşürerek farklı konulara olayı çekmeye çabalamıştı. Bunun üzerine kendisi genel anlamda tüm ilgili konularla ilgili bir cevap almıştı. Bu cevapla münazaraya son nokta bizzat liderimiz tarafından konulmuştu.

Ancak Necip Ertürk o günden beri sosyal medyada kendince liderimizi diline dolayarak bazı paylaşımlar yapmaktadır. Geçtiğimiz günlerde Necip Ertürk liderimizi diline dolayarak yaptığı bir paylaşımı esnasında İngiltere kraliçesinin resmini paylaşarak liderimize hitaben “Bak sana efsanenin resmini gönderiyorum.” İfadesini de burada kullanmıştı. Bu paylaşımı değerli liderimiz şef Tolgahan Gülyiyen’e ilettik.

Değerli liderimiz Sayın Necip Ertürk’e, dahi lider Mustafa Kemal Atatürk’ün Kuva-i milliye ruhuna özgü kalpaklı resmini ve İstanbul’un işgal altında ilken giriş çıkışlarda İngiliz pasaport kontrolünden alınması gereken belgeyi göndermemizi istemiştir. Bu belge milli mücadele günlerimizde Samsun’a gidiş için İngilizlerden alınmak zorunda olunan seyahat izin belgesidir. Üzerinde İstanbul yerine Konstantinopolis ifadesi yazmaktadır.

Liderimiz Sayın Tolgahan Gülyiyen, Necip Ertürk’e ve bu paylaşımları onaylayanlara, beğenenlere en güzel cevabın Atatürk’ün bu resmî ile söz konusu bu belge olduğunu düşünmüştür. Ayrıca kendisi bu konulanları tarafsız olarak toparlayacak bir makalenin Sayın Necip Ertürk’e en güzel cevaplardan biri olduğunu da düşünmektedirler.

Sayın Necip Ertürk’ün ve onun gibi olanların bazı değerlerimizin ardına saklanarak özünde neyi temsil ettiklerini bizler zaten çok uzun yıllardır çok iyi bilmekteyiz. Bilmeyenler için ise bu durumlar çok güzel bir örnek olmuştur kanaatindeyiz. 

Şefler Arasındaki Münazara Kayıtları İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.

TÜRK MUTFAĞI DİRİLİŞ HAREKETİ

tmdh_logA.png

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo