LİDERİMİZ ZEKİ GÜLYİYEN'İ KABRİ BAŞINDA ZİYARET ETTİ VE ONA HEDİYELER GETİRDİ

Bilgi: Resmî internet sitemizin kamuoyuna açılış tarihi, TMDH'nin ilan tarihi olan 7 Ocak 2020'dir.  Sitemizde bu tarihten önce yapılmış olan açıklamalar sosyal medya üzerinden kamuoyuna açık olarak paylaşılmıştır. Sitemizde yer almakta olan 7 Ocak 2020 öncesi tarihli tüm açılamalar aynı zamanda mevcut tarihleriyle kamuoyuna kapalı olan resmî internet sitemize de yüklenmiştir.

LİDERİMİZ ZEKİ GÜLYİYEN'İ KABRİ BAŞINDA ZİYARET ETTİ VE ONA HEDİYELER GETİRDİ

TMDH Lideri, her sene olduğu gibi şehit şefimiz Zeki Gülyiyen’i Mengen’de, mezarı başında anıp yad etti. Bu sene farklı olarak takım elbise ile Zeki ustamızın mezarı başına giden liderimiz Tolgahan Gülyiyen, şehit şefimize 3 ayrı yerden hediye getirdi. Washington D.C.- Londra ve Paris’ten getirdiği toprakları babasının mezarına serpti ve ona armağan etti. Bunu yapmaktaki amacının asla bir şey beklemek veya bir hayır ummak gibi bir inanış olmadığının altını çizen Tolgahan Gülyiyen şöyle devam etti. “Sadece babama onun istediği gibi biri olduğum için onun gösterdiği hedefleri yerine getirdiğim için, tüm bunların nişanesi olarak böyle bir şey yaptım ve ona layık şekilde onun manevi huzuruna gittim. Hepsi bundan ibarettir.” Dedi.

Liderimiz “ neden babamın dostum dediklerini dışladım?” Gibi akıllarda birçoğu tarafından sorulan sorulara dairde bir açıklama yaptı. “Sizin timsah gözyaşlarıyla ve riyanızla anacağınız bir anmaya GÜLYİYEN ailesinin ihtiyacı da yok tenezzül dahi etmeyiz” dedi. Ayrıca sosyal medyalarda babasının davasına sahip çıkmayan en yakın arkadaşlarının, onun mezarında resimler çektirerek sosyal medyalarda paylaşmalarına da tepki gösterdi.

Liderimizin açıklaması:

Şimdi birçoğu anlamıyor ben niye böyle şeyleri paylaşıyorum, NİYE babamın dostum dediklerini dışladım diye... Ama okurlarsa anlarlar... Tabi hoşlarına gitmez çünkü gerçekleri kimin yüzüne vurursan kaçar görmek istemez, âmâ vicdanları anlar, onlar gerçeklerle yüzleşmekten kaçsalar bile her yastığa başlarını koyduklarında vicdanları anlar...(tabi var ise) 10 yıldır, hemen hemen her yıl giderim babamın mezarına ve bir kaç kişi hariç hiç kimse bilmez. Resim çektirip hiç bir yerlerde atmam gösteriş için... Mesela babamın cenazesi çok kalabalıktı. Ama bir kaçı hariç, neredeyse çoğu o cenazede olmayı hak edebilecek insanlar bile değillerdi. Ben bu yıl böyle gittim babamın mezarına takım elbiseyle. Niye çünkü tamda onun istediği gibi olduğum için. Niye resim çektirttim çünkü utanması gerekenler var vicdanları varsa utansınlar görsünler diye. Emri hak ne zaman vuku bulur bir tek ALLAH bilir ama belki benim cenazem kalabalık olmayacak ve olsun da hiç istemiyorum. Çünkü babamın yanında onu hak etmeyen bir sürü riyakâr, ikiyüzlü nankör adam vardı... Babam çoğuna çok şey yaptı, onlar kötülük yapsalar bile! Gördüm ve ibret aldım. İbret aldıkça Rabbim bana çok Hikmet gösterdi kerem etti. Düşündükçe olgunlaştım. Çoğuna bu satırları okumak anlamsız gelir onlar keyiflerindeler ama bilinsin istiyorum ki bu saatten sonra hiç kimse babamın mezarına bırakın gitmeyi adını dahi ağızlarına anmasınlar. Bazılarını gördüğüm gibi oralarda resim çektirip Facebooklara atıp sanki gerçekten ona vefa gösteriyorlarmış gibi, davalarına sahip çıkmışlar gibi gösteriş hiç yapmasınlar... Sizin timsah gözyaşlarıyla ve riyanızla anacağınız bir anmaya GÜLYİYEN ailesinin ihtiyacı da yok tenezzül dahi etmeyiz. Hele bunca yıldan sonra unutulmuşken dimi!!! Onun oğlu herkesi çok iyi biliyor, ne konuştuklarını çok iyi duruyorken; o nankörlerin, vicdansızların hadlerine bile değil babamı anmak oralara gidip resim çektirip sosyal medyalara atmak. Onu 10 yıldır gerçekten nasıl anmışsak gösterişsiz ve çıkarsız biz yine anarız, anmasında iyi biliriz müsterih olunuz.

TÜRK MUTFAĞI DİRİLİŞ HAREKETİ

tmdh_logA.png

 

 

 

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo